Hva skjer i Oslo: Annet

Spania-dagen 18. april

Lei av regn, vind, snø, slaps, skyer...? Kanskje på tide å unne seg litt sol & varme? Gastronomiske opplevelser og noe godt i glasset? Late dager på stranden med en mild Middelhavsbris som kjøler deg ned om solen skulle varme for mye? Eller kanskje du er av den aktive sorten og kunne trenge inspirasjon til neste sykkel- eller vandreferie?
Da anbefaler vi deg en tur innom Spaniadagen som arrangeres mandag den 18. april for fjerde år på rad i Gamle Logen (logen.no) i Oslo. Her har vi samlet 30 spanske destinasjoner som står klar til å gi deg gode tips og inspirasjon til din neste Spania-ferie.
Dørene åpnes kl. 15 og vi holder åpent til klokken 18.30. Spre gjerne det glade budskap til venner & bekjente, vi byr på spansk skinke og kanskje er du en av våre heldige vinnere av vår konkurranse?
Følg Spanias Turistkontor på www.facebook.com/spain.info.no

By
Oslo
Sted
Gamle Logen

Kommentarer

  1. #1 Innlegg fra Bubbie

    Escribe tu comentario Puedes usar las siguientes etiquetas HTML: <a> <abbr> <acronym> <b> <keloc;quotb> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> Notificarme los nuevos comentarios por correo electrónico. También puedes sin comentar.