Hva skjer i Oslo: Annet

CIDERSMAKING

Ciderens popularitet øker, når man smaker forstår man hvorfor! På cidersmaking blir man kjent med hvor variert ciderverden er – alt fra fruktige, søte eller tørre og musserende til skarpe og stille, eller ville og syrlige cidere.

De siste årene har mikrocider seilet opp på siden av mikrobrygget øl og blitt en stadig vanligere drikk i godt lag. På smakingen får du litt historie, noe naturfag og mange nye smaker. Tipsene om cider til mat hører selvsagt med.
Velkommen til en fantastisk cider-opplevelse!

Cidersmakingene er uformelle, folkelige med fokus på god stemning og humor.

Merk: Påmelding til arrangementet MÅ skje på forhånd via Ølakademiets nettside.
Se pris og meld deg på her: https://ol-akademiet.no/kurs/oslo/cidersmaking/

Datoer i høst/vinter 2018:
16. august. Cidersmaking
14. september. Cidersmaking
12. oktober. Cidersmaking
16. november. Cidersmaking

By
Oslo
Sted
Ølakademiet

Kommentarer

Bli den første til å kommentere dette innlegget!